Wahoe Edubox automatisch bij jou thuis

Maak jouw kind future ready! Laat je ontzorgen met een abonnement op Wahoe Edubox. Elke twee maanden ontvang je een nieuwe Edubox over een wisselend thema gewoon bij je thuis. Ideaal om jouw kind uit te dagen en kennis te verbreden.

Ik wil een abonnement
meisje geconcentreerd bezig met Wahoe Edubox

Educatief abonnement voor thuis

Heeft jouw kind een enorme leerhonger? En stelt je kind wel 1000 vragen op een dag?

Het aanbod op school voldoet niet voor ieder kind aan de leerbehoefte. Wahoe Edubox daagt je kind uit om te onderzoeken en te experimenteren over allerlei onderwerpen en draagt zo bij aan een groei-mindset.

Kost het jou veel tijd om leuke activiteiten te zoeken? Ga voor gemak en neem nu een abonnement op Wahoe Edubox. Stimuleer de nieuwsgierigheid van jouw kind. Gewoon aan de keukentafel en zonder beeldscherm.

jongen leert over elektriciteit

De leukste uitdaging voor je kind

Wist je dat de leerdoelen voor het Nederlandse basisonderwijs opgesteld zijn in 2006?

Laat jouw kind ervaren dat leren echt leuk kan zijn met interessante onderwerpen die passen in een curriculum in 2022. Zoals elektriciteit, planeten, jouw superheldenkracht en duurzaamheid. Elke box heeft een eigen onderwerp binnen een van onze thema’s:

- Biologie & het milieu
- Computer science
- Science
- Zelfbewustzijn & diversiteit

Klanten noemen ook ons wel “de Nederlandse variant van KiwiCo”, maar dan in het Nederlands en met variatie in onderwerpen.

Hoe werkt het abonnement?

- Met een abonnement ontvang je 6 Wahoe Eduboxen per jaar: 2 in het thema science, 2 in het thema biologie & milieu, 1 in het thema computer science, en 1 in het thema zelfbewustzijn & diversiteit

- Je krijgt standaard korting t.o.v. van losse Eduboxen.

- Je sluit een abonnement af per jaar en kan makkelijk pauzeren.

Ik wil een abonnement
  • Femke

    "Wat een feest! Elke activiteit was een nieuwe verrassing".

  • Kim

    "Heel leuk en perfect zelfstandig uit te voeren door kinderen die nieuwsgierig zijn. Niet alles wordt voorgekauwd, dus lekker proberen. Trial and error for success!"

  • Niek

    "De experts, oftewel mijn dochters, vragen om een abonnement".

1 van 3