Jenna en Nicole startup Utrecht

Ons verhaal

Wij zijn Jenna en Nicole. Wahoe is ontstaan uit de behoefte om onze eigen kinderen te helpen opgroeien in een veranderlijke wereld.

Wij zetten onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van innovatieve, educatieve leeroplossingen in om met veel liefde en plezier nieuwe educatieve producten voor kinderen te ontwikkelen.

Het team achter Wahoe

 • Jenna Maas de Ries onderwijsexpert

  Jenna Maas-de Ries

  Jenna woont in Rotterdam met haar man en twee zoontjes (2 en 4 jaar). Haar oudste zoontje is, net als Jenna zelf, een stuiterbal en de hele dag vol energie.

  Jenna is extreem georganiseerd, altijd gericht op de ontwikkeling van anderen en zichzelf. Ze houdt zich graag bezig met 3D-printen, activiteiten ontwerpen die de fantasie stimuleren, en de dagelijkse operatie van een bedrijf. In haar vrije tijd runt ze de internationale educatieve stichting e-learning for kids met een bereik van 25 miljoen kinderen wereldwijd.

  Ik ben ervan overtuigd dat goede educatie de basis biedt voor een gelukkig leven. Basisonderwijs moet daarom qua curriculum met de tijd mee gaan en zich focussen op het volledige spectrum van vaardigheden, kwaliteiten en kennis die we als samenleving nodig hebben. Helaas innoveert het onderwijs - ondanks alle goede inzet - langzaam. Zelfs in Nederland. Daarom hebben Nicole en ik Wahoe opgezet”.

 • Nicole Slangen onderwijskundige

  Nicole Slangen

  Samen met haar man woont Nicole in Zeist. Ze hebben 3 dochters (4,6 en 8 jaar). Deze girls-mom geniet van alles wat met leren te maken heeft.

  Nicole weet als geen ander hoe je nieuwsgierigheid prikkelt en iemand aan het denken zet. Met haar creativiteit en didactische vaardigheden kan ze voor elke leeftijd passende en verrassende leeractiviteiten maken.

  Ik wil niet alleen mijn eigen kinderen een groei-mindset en een nieuwsgierige blik meegeven, maar geloof dat dit een waardevolle eigenschap voor ieder kind is. En daar wil ik mijn werkervaring, onderwijskundige achtergrond en ervaring in het primair onderwijs voor inzetten”.

1 van 2
1 van 4