Wahoe Edubox - educatief speelgoed voor kinderen

meisje met gitaar leert over geluidsgolven

De kracht van nieuwsgierigheid

De wereld anno 2023 verandert snel, maar ons onderwijs innoveert langzaam en gebruikt leerdoelen die zijn opgesteld in 2006. Hierdoor missen kinderen belangrijke kennis en vaardigheden voor de toekomst. Want over 10 jaar ziet de wereld er weer heel anders uit. Daarom is het belangrijk dat kinderen nieuwsgierig blijven, leren om creatief te denken, te onderzoeken en problemen op te lossen. Het is belangrijk dat ze altijd blijven leren.

Een groei-mindset maakt het verschil.

maak je kind future ready met een educatief cadeau

Future ready

Wahoe Edubox maakt kinderen future ready! Juist door níet achter een beeldscherm te zitten of een boek te lezen.

De activiteiten in elke Wahoe Edubox maken kinderen nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en laten kinderen leren door te doen. Met aantrekkelijke materialen, korte teksten, duidelijke illustraties en een podcast wakkeren we de natuurlijke ontdekkingsdrang aan.

Je hoeft als ouder niet zelf het internet en daarna alle winkels af te speuren naar educatieve activiteiten en materialen. De onderwijskundige experts van Wahoe ontwerpen leuke en leerzame activiteiten die passen bij de leeftijd, belevingswereld en motoriek van je kind. Alle activiteiten zijn getest door kinderen. Dus je weet zeker dat een box in de smaak valt!

Ontdek hoe zwaartepunt werkt

Wat zit er in een Wahoe Edubox?

- Drie of vier speel- en bouwactiviteiten rondom één onderwerp uit onze thema’s. Bijvoorbeeld Elektrische Circuits uit het thema Science.

- Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd, belevingswereld en motoriek van het kind. Elke box zorgt voor 2 tot 4 uur aan speel- en leerplezier.

- Alle materialen die je nodig hebt. Op een schaar en stiften na. Alle materialen zijn (zoveel mogelijk) duurzaam en in Nederland geproduceerd. Zo worden veel materialen geprint met een 3D printer met biologisch afbreekbare "inkt".

- Een kleurrijke XXL poster met instructie van de activiteiten, met korte zinnen en duidelijke tekeningen per stap. 

- Een podcast per activiteit waarin je kind aan het denken wordt gezet en achtergrondinformatie krijgt over het onderwerp van de Edubox. 


Voor wie?
Wahoe Edubox is beschikbaar voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en is aanvullend op de kerndoelen van het Nederlandse basisonderwijs.

Je kunt de activiteiten samen met je kind doen - quality time!- maar kinderen vanaf 6-7 jaar kunnen ook zelfstandig aan de slag.

 • biologie en milieu

  Biologie & milieu

 • thema science met reageerbuis

  Science

 • thema programmeren en computer science om te leren over logica en programmeren

  Computer science & programmeren

 • groei mindset

  Zelfbewustzijn & diversiteit

 • Wahoe Edubox verzenddoos

  Wahoe Edubox

  Alle Wahoe Eduboxen stimuleren nieuwsgierigheid, de ontdekkingsdrang en groei-mindset van kinderen terwijl ze leren over onderwerpen die aanvullend zijn op het basisonderwijs.


  Elke Wahoe Edubox heeft drie of vier bouw- en speelactiviteiten en elke activiteit heeft een podcast.

 • Wahoe Edubox Special

  Edubox Special

  De Specials zijn nét anders dan de Wahoe Eduboxen. Er zitten namelijk meer activiteiten in een box en ze passen perfect bij een speciaal moment. Zo is er de Special "Ontdek de Natuur" en volgt er een Vakantiebox.


  Net als de Wahoe Eduboxen stimuleren de Edubox Specials de nieuwsgierigheid, ontdekkingsdrang en groei-mindset van kinderen terwijl ze spelen.

1 van 2