Wahoe Edubox in de media

Ben je benieuwd naar artikelen, interviews en blogs over Wahoe Edubox, en/of over Nicole en Jenna? Hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Veel leesplezier!

 • Jeugdjournaal, NOS journaal en RTL nieuws

  Het lespakket Vapen #jouwkeuze, dat Wahoe ontwikkelde in opdracht van het LUMC, is binnen een maand na livegang al meer dan 3000 keer gedownload door docenten. In nieuwsuitzendingen van 31 oktober 2023 werd hier aandacht aan besteed in het jeugdjournaal, het NOS journaal en bij RTL nieuws.

 • Logo psychologie magazine

  Psychologie magazine

  Zo leuk: psychologie magazine noemt Wahoe Edubox bij hun geluksmomentjes! Klik hier om de pagina in de familiespecial 2022 te zien.

  (Psychologie magazine, familiespecial 2022)

 • Logo fab mama

  Fabulous mama

  Het magazine voor moeders Fabulous Mama beveelt Wahoe Edubox aan als tip. Klik hier om de pagina in Fabulous Mama met Wahoe Edubox erop te bekijken. (Nummer 6, November 2022)

1 van 3
 • Logo Boxoo

  Boxoo - review

  Boxoo is een platform dat alle soorten boxen aanbiedt. Onze Edubox is ook via hen te koop.

  Eppo (7 jaar) van Boxoo testte onze Edubox Skelet & Spieren. Lees zijn review hier.
  (Juni 2022)

 • Logo juf joanne

  Juf Joanne - review

  Juf Joanne is een ervaren leerkracht in het basisonderwijs en heeft daarnaast een coachingspraktijk om kinderen te leren leren. Samen met haar dochter deed ze de box Elektrische Circuits. Je leest hun blog hier.
  (Mei 2022)

 • Logo PS Cheryl

  PS. Cheryl

  Op pscheryl.nl vind je inspiratie voor moeders en vrouwen. Of het nu gaat om kinderkamerinspiratie, verjaardag tips, leuke knutselideeën of dingen die je als moeder/vrouw niet wilt missen! Haar zoon Wisse testte de box Optische Illusie. Je leest de blog hier.

1 van 3
 • Logo DUIC

  DUIC - Utrechts gemaakt

  De Utrechtse Internet Courant (DUIC) heeft een rubriek over bedrijven uit (regio) Utrecht. Zo interviewden ze Nicole & Jenna over de groei-mindset en hoe Wahoe Edubox kinderen helpt een groei-mindset aan te nemen. Klik hier om het artikel te lezen.

  (maart 2022)

 • Logo mama's mind

  Mama's mind - review van twee Eduboxen

  De welbekende en leuke blog What's on mama's mind heeft twee Eduboxen uitgeprobeerd en heeft hier een uitgebreide review over geschreven. Ben je benieuwd naar de ervaringen met de Edubox Ontdek de natuur en Edubox Elektrische circuits? Klik hier om het artikel te lezen.

  (maart 2022)

 • Logo workit mama

  Workitmama - interview met Nicole en Jenna

  Hoe is het om je eigen bedrijf te starten als werkende moeders? Workitmama vroeg het aan Nicole & Jenna. Klik hier om het interview te lezen.

  (september 2021)

1 van 3