Kleur-en ontdekplaat

Wahoe op maat

Naast de educatieve producten in onze webshop, ontwerpen we ook verrassende, educatieve producten op maat. Dus helemaal aangepast aan jouw wensen en concept.

Zo ontwerpen we:

- Duurzame educatieve gadgets

- Experimenteerpakketten voor op school

- Lespakketten voor musea en stichtingen

- Workshops voor kinderen gericht op onderzoekend leren.

Verkoop je zelf ook producten, maar mist dat ene leuke product nog net in je collectie? We maken 'm graag samen!

Wahoe Edubox educatief speelgoed

Op maat voor het onderwijs

Samen met WisMon onderwijsinstituut ontwikkelen we op maat producten voor het leerlingen.

Door onze expertise te combineren kunnen we uitdagende, interactieve lespakketten ontwikkelen die volledige aansluitend bij de kerndoelen. Naast het maken van de activiteiten, lesbrieven en alle andere materialen, trainen we docenten om de lessen te verzorgen.

We doen dit zowel voor primair als het voortgezet onderwijs.

Ben je op zoek naar een compleet leuk interactief lespakket voor in de klas? Neem contact met ons op!

Deze opdrachtgevers gingen je voor

 • Dinosaurus squla

  Squla

  Eén van de activatiemiddelen van Squla is gericht op het verzamelen van muntjes. Op het platform sparen kinderen muntjes door spellen te doen. Deze muntjes kunnen ze in een goodiestore inwisselen voor kleine cadeautjes. Wij maakten een op maat dinosaurus-skelet 3D puzzel, inclusief flyer & podcast vol leuke weetjes en feiten.

 • Sleutelhanger Corpus

  CORPUS experience

  CORPUS experience zocht naar specifieke producten om de museumwinkel aan te vullen. Zo ontwikkelden we voor hen een gave XXL kleur- en ontdekposter over het menselijk lichaam, een 3D puzzel van een mensenskelet, en 3D geprinte sleutelhangers waarbij je of het skelet of organen ziet wanneer je de sleutelhanger tegen het licht houdt. Zo neem je de CORPUS experience mee naar huis!

 • Campagne vapen

  LUMC

  De longafdeling van het Leids Universitair Medisch Centrum kwam bij Wahoe met de vraag om een interactief lespakket te ontwikkelen over vapen. Doel is om docenten te ondersteunen om jongeren bewust te maken van de risico's van vapen. Het programma is in samenwerking met docenten ontwikkeld, zit vol afwisselende werkvormen én is gratis beschikbaar voor docenten.

1 van 3

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken